Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Sarah ' s Chicken Lasagnan. Această rețetă servește 10 și costă 1,46 USD pe porție. Acest curs principal are 418 calorii, 19g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă de la Toateretete are 20 de fani. Un amestec de cremă, ardei pimento, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Lasagna vegetariană uimitoare a lui Sarah, Sarah Bernhardt Prăjituri (Sarah Bernhardt-Kager) (Daneză), și Plăcintă cu oală de pui Sarah Shipley.
Instrucțiuni
1
Gatiti taiteii intr-o oala mare cu apa clocotita pana cand se face. Clătiți și scurgeți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Într-o cratiță medie, se sotează ardeiul verde și ceapa în unt sau margarină la foc mediu. Se amestecă supa nediluată, laptele, ciupercile, brânza pasteurizată, pimento și busuiocul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Unt
Ciuperci
Pimiento Felii Subțiri Sau Ardei Roșu Prăjit
Brânză
Ceapă
Busuioc
Lapte
Supă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Așezați jumătate din tăiței în vas de copt de 13 x 7 x 2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
4
Strat cu jumătate din sosul de smântână, 1/2 brânză de vaci, 1/2 pui tăiat cubulețe și 1/2 parmezan. Repetați straturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză De Vaci
Sos De Smântână
Pui întreg
5
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute.
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.