Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mediteraneene, așa că încercați Maine Lobster Lasagnan. Această rețetă pescatariană servește 12 și costă $ 5.96 pe portie. O porție conține 552 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Acesta funcționează bine ca un curs principal scumpe. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Un amestec de pătrunjel, ouă, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, ceea ce este destul de bun. Încercați Lasagna De Homar Maine, Alimentatie pe Weight Watchers: homar Lady Maine homar role, și Rulouri De Homar Maine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți un vas de copt de 9x13 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Într-un castron mare, amestecați brânza ricotta, ouăle, jumătate din Cheddar, jumătate din brânza mozzarella și jumătate din parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă ceapa, usturoiul, pătrunjelul și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Întindeți 1 1/2 căni de sos Alfredo în fundul vasului de copt pregătit. Se acoperă cu un strat de tăiței de lasagna. Aranjați 1/3 din carnea de homar peste tăiței, acoperiți cu 1/3 din amestecul de brânză ricotta, apoi 1/3 din spanac și apoi un alt strat de sos Alfredo. Repetați acest proces încă de două ori terminând cu sosul deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Sos Alfredo
1 Lingura Ceapa Verde, Tocata Marunt
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
5
Presărați restul de Cheddar, mozzarella și parmezan deasupra. Dați întregii tigaie un shake blând pentru a obține totul stabilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți, acoperit liber cu folie de aluminiu, timp de 45 de minute în cuptorul preîncălzit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
7
Scoateți folia și continuați să coaceți încă 10 minute sau până când blatul este rumenit.
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Gilbert Picq Chablis cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.