Lasagna de dovlecei prăjiți de Butternut

Lasagna de dovlecei prăjiți de Butternut
Rețeta Lasagnan de dovlecei prăjiți de Butternut ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 3 ore. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 955 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna De Dovleac Prăjită, Lasagna De Dovleac Prăjită, și Lasagna De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja tare a dovlecelului. Tăiați aproximativ 1/2 inci de pe capetele superioare și inferioare, astfel încât să puteți seta fiecare secțiune a dovlecelului plat pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Placă De TăierePlacă De Tăiere
3
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele cu o lingură și tocați grosolan dovlecelul în bucăți de 1/2 inci. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Într-un bol, aruncați dovlecelul cu uleiul, Salvia, amestecul de condimente și 1 linguriță de sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Suc De FructeSuc De Fructe
SemințeSemințe
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
4
Întindeți dovlecelul într-un singur strat pe foaia de copt. Prăjiți dovlecelul la cuptor până când este foarte moale și începe să se rumenească, 40 până la 50 de minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
5
Scoateți dovlecelul din cuptor și piureul într-un robot de bucătărie cu nucșoară proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară ProaspătăNucșoară Proaspătă
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
CuptorCuptor
6
Într-un castron mare, amestecați piureul de dovlecei, ricotta, parmezanul, ouăle, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Acoperiți și refrigerați amestecul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PiperPiper
Suc De FructeSuc De Fructe
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți foile de lasagna până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scurgeți foile și întindeți-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
9
Stropiți-le ușor cu ulei și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
10
Pregătiți sosul: într-o cratiță mare, aduceți laptele la foc mic la foc mediu. Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
11
Adăugați salvie și usturoi în unt, gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați făina și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
12
Adăugați aproximativ 3 căni de lapte și bateți puternic pentru a preveni bulgări. Aduceți la fierbere, în timp ce bateți continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
13
Adăugați laptele rămas și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Adăugați sarea, piperul și nucșoara. Reglați căldura la minim pentru a menține o fierbere lentă și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
SosSos
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Scoateți cratița de pe foc. Face aproximativ 8 cupe.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
16
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
17
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci. Puneți o lingură de bechamel în vas și întindeți-o pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
PolonicPolonic
18
Așezați un singur strat de foi de lasagna deasupra bechamelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
19
Întindeți o parte din amestecul de dovlecei uniform pe foile de lasagna și presărați aproximativ 2 linguri de brânză mozzarella și 1 lingură de parmezan ras deasupra. Repetați acest pas până când se folosesc toate ingredientele, începând cu 2 până la 3 linguri de bechamel pentru fiecare strat. Continuați să construiți straturile până când tigaia este plină la aproximativ 1/4 inci de sus. Terminați cu brânză și sos direct peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
ParmezanParmezan
PastePaste
BrânzăBrânză
SosSos
Suc De FructeSuc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
TigaieTigaie
20
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
21
Scoateți capacul și continuați să gătiți încă 15 minute până se rumenesc și se fierbe. Lăsați lasagna să se odihnească înainte de feliere.
22
Serviți cald.
23
Pentru a asambla lasagna:.
24
Grind fenicul cu mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FeniculFenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
25
Adăugați scorțișoara și sarea și continuați măcinarea. Sau se macină în râșniță de condimente pentru o măcinare aspră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
SareSare

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate44
Revista