Rețeta Lasagnan de dovlecei prăjiți de Butternut ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 3 ore. Pentru $ 2.87 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 955 calorii, 38g de proteine, și 59G de grăsime. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca o farfurie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, piper, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna De Dovleac Prăjită, Lasagna De Dovleac Prăjită, și Lasagna De Dovleac Prăjită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Folosind un cojitor de legume, îndepărtați coaja tare a dovlecelului. Tăiați aproximativ 1/2 inci de pe capetele superioare și inferioare, astfel încât să puteți seta fiecare secțiune a dovlecelului plat pe o tăietură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Placă De Tăiere
3
Tăiați dovlecelul pe jumătate pe lungime. Scoateți semințele cu o lingură și tocați grosolan dovlecelul în bucăți de 1/2 inci. Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu. Într-un bol, aruncați dovlecelul cu uleiul, Salvia, amestecul de condimente și 1 linguriță de sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Amestec De Condimente
Suc De Fructe
Semințe
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Bol
4
Întindeți dovlecelul într-un singur strat pe foaia de copt. Prăjiți dovlecelul la cuptor până când este foarte moale și începe să se rumenească, 40 până la 50 de minute, amestecând o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Scoateți dovlecelul din cuptor și piureul într-un robot de bucătărie cu nucșoară proaspătă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară Proaspătă
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuptor
6
Într-un castron mare, amestecați piureul de dovlecei, ricotta, parmezanul, ouăle, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper. Acoperiți și refrigerați amestecul până când este gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Brânză Ricotta
Piper
Suc De Fructe
Ouă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți foile de lasagna până la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Scurgeți foile și întindeți-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Stropiți-le ușor cu ulei și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
10
Pregătiți sosul: într-o cratiță mare, aduceți laptele la foc mic la foc mediu. Într-o oală mare, topiți untul la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Adăugați salvie și usturoi în unt, gătiți timp de 30 de secunde, apoi adăugați făina și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
1/2 Crenguță Rozmarin
12
Adăugați aproximativ 3 căni de lapte și bateți puternic pentru a preveni bulgări. Aduceți la fierbere, în timp ce bateți continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
13
Adăugați laptele rămas și amestecați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Adăugați sarea, piperul și nucșoara. Reglați căldura la minim pentru a menține o fierbere lentă și gătiți până când sosul acoperă spatele unei linguri, aproximativ 5 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
15
Scoateți cratița de pe foc. Face aproximativ 8 cupe.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
16
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Ungeți un vas de copt de 9 x 13 inci. Puneți o lingură de bechamel în vas și întindeți-o pentru a acoperi fundul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Kilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Polonic
18
Așezați un singur strat de foi de lasagna deasupra bechamelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
19
Întindeți o parte din amestecul de dovlecei uniform pe foile de lasagna și presărați aproximativ 2 linguri de brânză mozzarella și 1 lingură de parmezan ras deasupra. Repetați acest pas până când se folosesc toate ingredientele, începând cu 2 până la 3 linguri de bechamel pentru fiecare strat. Continuați să construiți straturile până când tigaia este plină la aproximativ 1/4 inci de sus. Terminați cu brânză și sos direct peste tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Taitei De Lasagna
Parmezan
Paste
Brânză
Sos
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
Tigaie
20
Coaceți în mijlocul cuptorului timp de aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
21
Scoateți capacul și continuați să gătiți încă 15 minute până se rumenesc și se fierbe. Lăsați lasagna să se odihnească înainte de feliere.
22
Serviți cald.
23
Pentru a asambla lasagna:.
24
Grind fenicul cu mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
25
Adăugați scorțișoara și sarea și continuați măcinarea. Sau se macină în râșniță de condimente pentru o măcinare aspră.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Badian un Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.