Golden Butternut Squash Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, parmezan, sare și brânză fontina. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Sănătoasă De Dovleac Auriu, Gratin de dovleac cu Gremolata și stafide aurii, și Sfeclă De Aur, Granny Smith, Butternut Squash & Thyme Gratins Wit.
Instrucțiuni
1
Împărțiți dovleceii între două unse 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigăi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
3
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 20-25 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Într-o cratiță mică, combinați laptele și rozmarinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute. Se strecoară, se rezervă lapte și se lasă deoparte. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Rețetă De Pizzocheri
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Într-un cuptor olandez, sotati usturoiul în unt timp de 1 minut. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Puneți deoparte 1 cană de sos. Amestecați dovleceii în sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Cuțit De Toaletă
Bomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Chifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Scurgeți tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De Pizzocheri
7
Întindeți sosul rezervat de 1 cană într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
8
Strat cu trei tăiței, jumătate din amestecul de dovlecei, jumătate din brânza fontina și 1/2 cană de parmezan. Repetați straturile. Se acoperă cu tăiței rămași. Bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Fontina
Rețetă De Pizzocheri
Cuțit De Toaletă
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
9
Se întinde deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Arbol
10
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 30 minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Ai putea încerca Poggerino Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Poggerino Chianti Classico
# 18 Wine Spectator Top 100 din 2013cea mai mare producție a vinăriei, Poggerino Chianti Classico este fabricată din Sangiovese 100%.Vinul petrece un an în barriques înainte de a fi îmbătrânit în sticlă. Culoarea sa este rubin deschis, cu arome de mure, cireșe și coacăze roșii, cu o notă de lemn dulce și condimente de vanilie. Taninurile sunt dulci și persistente.Recomandat cu paste picante și carne roșie cu gust ușor.