Golden Butternut Squash Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 15g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 377 calorii. Pentru 1,26 USD pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, parmezan, sare și brânză fontina. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Supă Sănătoasă De Dovleac Auriu, Gratin de dovleac cu Gremolata și stafide aurii, și Sfeclă De Aur, Granny Smith, Butternut Squash & Thyme Gratins Wit.
Instrucțiuni
1
Împărțiți dovleceii între două unse 15-in. x 10 inch. x 1 în. tigăi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuțit De Toaletă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Stropiți cu ulei și aruncați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
3
Se coace, neacoperit, la 425 CP timp de 20-25 minute sau până se înmoaie, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Între timp, gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului. Într-o cratiță mică, combinați laptele și rozmarinul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 10 minute. Se strecoară, se rezervă lapte și se lasă deoparte. Aruncați rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
5
Într-un cuptor olandez, sotati usturoiul în unt timp de 1 minut. Se amestecă făina, sarea și piperul până se omogenizează. Adăugați treptat lapte. Aduceți la fierbere. Gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Puneți deoparte 1 cană de sos. Amestecați dovleceii în sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cuțit De Toaletă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Scurgeți tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
7
Întindeți sosul rezervat de 1 cană într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
8
Strat cu trei tăiței, jumătate din amestecul de dovlecei, jumătate din brânza fontina și 1/2 cană de parmezan. Repetați straturile. Se acoperă cu tăiței rămași. Bateți smântâna până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Brânză Fontina
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Cuțit De Toaletă
Roșii De Soare Nu
9
Se întinde deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
10
Se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
11
Se acoperă și se coace la 375 CP timp de 30 minute. Descoperi; coaceți cu 10-15 minute mai mult sau până când se rumenesc și se rumenesc.
Lasagna funcționează foarte bine cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se împerechează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc. Ai putea încerca Poggerino Chianti Classico. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Poggerino Chianti Classico
# 18 Wine Spectator Top 100 din 2013cea mai mare producție a vinăriei, Poggerino Chianti Classico este fabricată din Sangiovese 100%.Vinul petrece un an în barriques înainte de a fi îmbătrânit în sticlă. Culoarea sa este rubin deschis, cu arome de mure, cireșe și coacăze roșii, cu o notă de lemn dulce și condimente de vanilie. Taninurile sunt dulci și persistente.Recomandat cu paste picante și carne roșie cu gust ușor.