Lasagna de ciuperci cu cremă B-Chamel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele necesită ulei de măsline, ciuperci cremini, pătrunjel și parmezan. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagna de vită și bechamel, Lasagna cremoasă cu spanac și ciuperci, și Lasagna cremoasă cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti umplutura, combinați apa și porcini într-un castron mic; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Scurgeți porcini printr-o sită peste un castron, stoarcând porcini pentru a extrage lichid. Rezervați 1 1/2 căni de lichid; aruncați lichidul rămas. Clătiți porcini și scurgeți. Se toacă grosier; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
3
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
4
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
6
Adăugați ciuperci shiitake, ciuperci cremini și 1/2 linguriță sare. Saut 5 minute sau până când ciupercile eliberează umezeala și încep să se rumenească. Se amestecă porcini, vin și sos de soia. Gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent. Se amestecă pătrunjelul și rozmarinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci Shiitake
Ciuperci
Sos De Soia
Rozmarin
Pătrunjel
Sare
Vin
7
Adăugați lichidul porcini rezervat; aduceți la foc mic. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 3/4 cana (aproximativ 10 minute).
8
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță de piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
9
Pentru a prepara bchamel, puneți laptele într-o măsură de sticlă de 4 căni. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute sau până când este fierbinte, amestecând după 2 minute. Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Tigaie Cu Sos
10
Adăugați făina, amestecând cu un tel și gătiți 1 minut sau până la bule, amestecând continuu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un bici. Se aduce la foc mic; gatiti la foc mic 8 minute sau pana cand sosul se ingroasa usor, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
11
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară
Piper
Sare
12
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Răspândiți 1/2 cană bchamel în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste bchamel; se acoperă cu 1/2 cană bchamel. Se acoperă cu 1 cană amestec de ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Ciuperci
Paste
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
14
Se presară cu 1/4 cană de brânză. Repetați straturile de trei ori (vasul va fi foarte plin). Acoperiți cu folie; așezați vasul de copt pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tava De Copt
Folie De Aluminiu
15
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți lasagna; coaceți încă 15 minute sau până când brânza se topește.