Lasagna de ciuperci cu cremă B-Chamel

Lasagna de ciuperci cu cremă B-Chamel ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 322 calorii. Pentru $5.27 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este un scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Această rețetă din rețetele mele necesită ulei de măsline, ciuperci cremini, pătrunjel și parmezan. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 53%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Lasagna de vită și bechamel, Lasagna cremoasă cu spanac și ciuperci, și Lasagna cremoasă cu spanac și ciuperci.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti umplutura, combinați apa și porcini într-un castron mic; lăsați să stea 30 de minute.
Scurgeți porcini printr-o sită peste un castron, stoarcând porcini pentru a extrage lichid. Rezervați 1 1/2 căni de lichid; aruncați lichidul rămas. Clătiți porcini și scurgeți. Se toacă grosier; pune deoparte.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adauga ceapa; saut 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați usturoi; saut 30 de secunde.
Adăugați ciuperci shiitake, ciuperci cremini și 1/2 linguriță sare. Saut 5 minute sau până când ciupercile eliberează umezeala și încep să se rumenească. Se amestecă porcini, vin și sos de soia. Gatiti 4 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand frecvent. Se amestecă pătrunjelul și rozmarinul.
Adăugați lichidul porcini rezervat; aduceți la foc mic. Gatiti pana cand lichidul se reduce la 3/4 cana (aproximativ 10 minute).
Se ia de pe foc; se amestecă 1/4 linguriță de piper.
Pentru a prepara bchamel, puneți laptele într-o măsură de sticlă de 4 căni. Cuptor cu microunde la maxim 3 minute sau până când este fierbinte, amestecând după 2 minute. Topiți untul într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați făina, amestecând cu un tel și gătiți 1 minut sau până la bule, amestecând continuu. Adăugați treptat lapte, amestecând constant cu un bici. Se aduce la foc mic; gatiti la foc mic 8 minute sau pana cand sosul se ingroasa usor, amestecand frecvent.
Se ia de pe foc și se amestecă 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper și nucșoară.
Preîncălziți cuptorul la 35
Răspândiți 1/2 cană bchamel în fundul unui vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste bchamel; se acoperă cu 1/2 cană bchamel. Se acoperă cu 1 cană amestec de ciuperci.
Se presară cu 1/4 cană de brânză. Repetați straturile de trei ori (vasul va fi foarte plin). Acoperiți cu folie; așezați vasul de copt pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți lasagna; coaceți încă 15 minute sau până când brânza se topește.