Lasagna De Aur

Lasagna De Aur
Reteta lasagna de aur ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 294 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, făină, nucșoară proaspătă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna De Dovleac Auriu, Lasagna Cu Sparanghel De Pui Cu Crustă Aurie, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent ceapa cu 2 linguri de unt până la șchiopătare, aproximativ 5 minute. Scoateți 1/2 cană din amestecul de ceapă și lăsați-o deoparte. În tigaie, adăugați ghimbir, pudră de curry și dovlecei; Se amestecă, apoi se răzuiește într-un castron. Se amestecă brânza ricotta în amestecul de dovlecei și se adaugă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați oul și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Clătiți și uscați tigaia; reveniți la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați untul rămas, amestecul de ceapă rezervat și făina. Se amestecă până când făina este aurie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Se ia de pe foc; se adaugă bulion și jumătate și jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
6
Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul și fierbeți, amestecând des, aproximativ 5 minute.
7
Adăugați 1/2 linguriță de nucșoară și sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați lasagna și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, 12 până la 16 minute.
10
Se scurge, se scufundă în apă rece, apoi se scurge din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
11
Întindeți aproximativ 1/2 cană din sosul de ceapă uniform pe fundul unei caserole de 9 x 13 inci. Aranjați 1/2 lasagna îngrijit peste sos pentru a acoperi. Puneți tot amestecul de dovlecei pe paste și întindeți nivelul. Acoperiți bine cu pastele rămase și acoperiți complet cu sosul de ceapă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Cuțit De ToaletăCuțit De Toaletă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
12
Presărați parmezan și praf cu mai multă nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
13
Coaceți lasagna într-un cuptor 375 până când clocotește la margini și se rumenesc ușor deasupra, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute; tăiați și serviți cu o spatulă largă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista