Lasagna De Aur
Reteta lasagna de aur ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 15 minute. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 294 calorii, 10g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați pudră de curry, făină, nucșoară proaspătă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Lasagna De Dovleac Auriu, Lasagna Cu Sparanghel De Pui Cu Crustă Aurie, și Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste).
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mare, amestecați frecvent ceapa cu 2 linguri de unt până la șchiopătare, aproximativ 5 minute. Scoateți 1/2 cană din amestecul de ceapă și lăsați-o deoparte. În tigaie, adăugați ghimbir, pudră de curry și dovlecei; Se amestecă, apoi se răzuiește într-un castron. Se amestecă brânza ricotta în amestecul de dovlecei și se adaugă sare după gust.
Adăugați oul și amestecați bine.
Clătiți și uscați tigaia; reveniți la foc mare.
Adăugați untul rămas, amestecul de ceapă rezervat și făina. Se amestecă până când făina este aurie, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc; se adaugă bulion și jumătate și jumătate.
Se amestecă până se omogenizează. Se amestecă la foc mare până când amestecul fierbe; reduceți focul și fierbeți, amestecând des, aproximativ 5 minute.
Adăugați 1/2 linguriță de nucșoară și sare după gust.
Între timp, într - o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 3 litri de apă la fierbere.
Adăugați lasagna și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie pentru a mușca, 12 până la 16 minute.
Se scurge, se scufundă în apă rece, apoi se scurge din nou.
Întindeți aproximativ 1/2 cană din sosul de ceapă uniform pe fundul unei caserole de 9 x 13 inci. Aranjați 1/2 lasagna îngrijit peste sos pentru a acoperi. Puneți tot amestecul de dovlecei pe paste și întindeți nivelul. Acoperiți bine cu pastele rămase și acoperiți complet cu sosul de ceapă rămas.
Presărați parmezan și praf cu mai multă nucșoară.
Coaceți lasagna într-un cuptor 375 până când clocotește la margini și se rumenesc ușor deasupra, 35 până la 40 de minute.
Lăsați să stea 15 până la 20 de minute; tăiați și serviți cu o spatulă largă.