Lasagna Cu Spanac-Ravioli
Lasagna cu spanac-Ravioli ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 482 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sos pesto, bulion de legume, garnituri: busuioc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 42%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Lasagna Cu Spanac-Ravioli, Lasagna Ravioli Cu Spanac, și Lasagna cu spanac și Ravioli pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Se toacă spanacul și se aruncă cu pesto într-un castron mediu.
Combinați sosul Alfredo și bulionul de legume. Puneți o treime din amestecul de sos alfredo (aproximativ 1/2 cană) într-un 2-qt ușor uns. sau 11-x 7-inch vas de copt. Se acoperă cu jumătate de amestec de spanac. Aranjați jumătate de ravioli într-un singur strat peste amestecul de spanac. Repetați straturile o dată. Se acoperă cu sosul Alfredo rămas.
Coaceți la 375 timp de 30 de minute.
Scoateți din cuptor și presărați cu brânză mărunțită.
Coaceți 5 minute sau până când este fierbinte și cu bule.
* Supa de pui poate fi înlocuită.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit Pesto original de busuioc Santa Barbara și sos Bertolli Alfredo.