Spanac Lasagna ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $ 3.74 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 49G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 861 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Este o destul de scump rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Un amestec de ricotta, sos de roșii, evoo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Spanac Dip Lasagna, Lasagna Cu Spanac, și Lasagna Cu Spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți EVOO-ul într-o cratiță și adăugați untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Cană Zahăr Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați roșiile și zdrobiți-le puțin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
5
Adăugați passata, o mână grasă de frunze de busuioc sfâșiate, ceapa și puțină sare și piper. Se aduce la foc mic și se fierbe timp de 40 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
Pasata
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Scoateți ceapa și puneți sosul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Separați spanacul în timp ce îl adăugați într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru Prăjituri
8
Adăugați jumătate din mozzarella, ricotta, 1 1/2 căni de Parmigiano-Reggiano și gălbenușurile de ouă și amestecați pentru a combina. Condimentează cu nucșoară rasă, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano Reggiano
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
9
Puneți puțin sos într-o tigaie de lasagna și acoperiți cu trei foi de lasagna plate sau patru cret. Se acoperă cu puțin mai mult sos, apoi jumătate din amestecul de spanac și brânză. Repetați cu un alt strat și terminați deasupra cu foi de lasagna. Se acoperă cu puțin sos și mozzarella rămasă și Parmigiano-Reggiano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De Lasagna
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano Reggiano
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Lasagna poate fi păstrată înainte sau după coacere pentru o masă înainte de preparare sau coaptă pentru a servi imediat. Când coaceți prima dată, coaceți la 375 de grade F, neacoperite, de la temperatura camerei până când sunt fierte și rumenite și barbotate deasupra, 60 până la 70 de minute. Dacă reîncălziți, coaceți la 375 grade F, acoperite, timp de 40 până la 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Lăsați lasagna să se odihnească cu 20 de minute înainte de tăiere.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Rodano Vigna Viacosta Chianti Classico cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.