Lasagna cu pui de bivoliță
Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare mediteraneană. Încercați să faceți acasă lasagna de pui cu Buffalo. Această rețetă servește 12. O porție conține 457 de calorii , 32 g de proteine și 27 g de grăsimi . Pentru 2 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de brânză, sare, ceapă și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 43% , care este solid. Încercați lasagna cu pui de bivoliță , lasagna cu pui de bivoliță și lasagna cu pui de bivoliță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați puiul, ceapa, țelina și morcovul; gatiti si amestecati pana cand carnea nu mai este roz si legumele sunt fragede.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 2 minute. Se amestecă roșiile, sosul de aripioare, apa, condimentele italiene, sare și piper; aduce la fierbere. Reduce caldura; se acopera si se fierbe 1 ora.
Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; scurgere. Într-un castron mic, amestecați brânza ricotta, 3/4 cană brânză albastră, pătrunjelul și oul. Preîncălziți cuptorul la 35
Răspândiți 1-1/2 căni de sos într-un 13x9-in uns. vas de copt.
Strat cu trei tăiței, 1-1/2 cană de sos, 2/3 cană amestec de ricotta, 1 cană brânză mozzarella, 2/3 cană brânză cheddar și 1/3 cană brânză albastră. Repetați straturile de două ori.
Se coace, acoperit, 20 de minute. Descoperi; Se coace cu 20-25 de minute mai mult sau până când se topește bule și brânza.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Chianti, Montepulciano și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru lasagne. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multă arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, acesta este plin și catifelat, cu multe fructe și un final lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.