Lasagna Cu Mămăligă Vegetală

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați polenta de legume Lasagnan. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 313 calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.22 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, cățel de usturoi, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Lasagna Vegetală Cu Foi De Lasagna De Casă (Fără Mașină De Paste), Mamaliga Lasagna, și Mamaliga Lasagna pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°. cald 3 linguri. ulei vegetal la foc mediu-mare.
Adăugați 1 ceapă feliată și 1 ardei gras roșu feliat; saut până se înmoaie, 5 minute.
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat, 2 dovlecei feliați și 2 dovlecei galbeni feliați; gatiti, amestecand, pana cand legumele sunt fragede si incep sa se rumeneasca, 10 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Aburiți un vas de copt pătrat de 8 inci cu spray de gătit.
Tăiați un tub de 17 uncii de mămăligă pregătită în 18 felii.
Întindeți 1/2 cană sos marinara borcan în fundul vasului. Se acoperă cu 9 felii de mămăligă, apoi jumătate din amestecul de legume.
Presărați 1 cană de amestec de brânză italiană mărunțită peste legume. Repetați stratificarea, începând cu sosul, urmată de mămăligă, apoi legume și apoi brânză.
Coaceți până se încălzește, brânza este topită și bulele de sos, 35 de minute.
Lăsați să se odihnească 10 minute înainte de servire.