Lasagna cu cârnați, brânză și busuioc
Reteta cârnați, brânză și busuioc Lasagna ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Această rețetă face 8 porții cu 511 calorii, 26g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oregano, ceapă, cârnați picanți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Încercați Lasagna cu tăiței de busuioc de casă și cârnați-sos de roșii, Trei Lasagna Cu Brânză-Cârnați, și Lasagna Cu Cârnați Cu Trei Brânzeturi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare grea la foc mediu-mare.
Se adaugă cârnații, ceapa, usturoiul, oregano și ardeiul roșu zdrobit și saut-ul până când cârnații sunt fierți, zdrobind cârnații în bucăți mici cu spatele furculiței, aproximativ 10 minute.
Adăugați roșiile zdrobite și roșiile tăiate cubulețe cu sucuri. Aduceți sosul la fiert. Reduceți căldura la mediu și fierbeți 5 minute pentru a amesteca aromele. Se condimentează cu sare și piper. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește până se răcește, apoi se acoperă și se menține la rece.)
Folosind viraje pornite / oprite, tocați mărunt frunzele proaspete de busuioc în procesor.
Adăugați ricotta, mozzarella, parmezan, ou, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper. Folosind viraje pornite / oprite, procesați umplerea până când se amestecă și textura este încă groasă.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți 1 1/4 căni de sos în vas de copt din sticlă de 13x9x2 inci. Aranjați 3 tăiței pe Sos. Aruncați 1 1/2 căni de umplutură peste tăiței, apoi întindeți uniform pentru a acoperi.
Se presară cu 3/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan. Repetați stratificarea sosului, tăiței, umpluturii și brânzeturilor de încă 2 ori. Se acoperă cu restul de 3 tăiței. Lingura sos rămas deasupra taitei.
Se presară cu brânzeturile rămase. Pulverizați o bucată mare de folie cu spray antiaderent cu ulei de măsline. Acoperiți lasagna cu folie, pulverizată cu partea în jos.
Coaceți lasagna 40 de minute. Descoperiți cu atenție. Creșteți temperatura cuptorului la 400 F.
Coaceți până când tăiței sunt fragede, bulele de sos gros și marginile de lasagna sunt aurii și umflate, aproximativ 20 de minute.
Transferați pe suprafața de lucru; lăsați să stea cu 15 minute înainte de servire.