Lasagna cu ciuperci și ardei galbeni
Rețeta de ciuperci și lasagna de ardei galben ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest curs principal are 335 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.49 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână făină, ceapă, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Supă de ardei galben cu crutoane de ciuperci sălbatice, Lasagna cu ciuperci și ardei dulci, și Lasagna Cu Ciuperci, Cârnați Și Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Gătiti slănina într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când este crocantă.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 linguriță de picături în tigaie. Zdrobiți slănina; deoparte.
Adăugați ciuperci, ardei gras, ceapă și usturoi la tigaie; sotati 10 minute sau pana cand se inmoaie.
Adăugați condimente Creole, oregano, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; gatiti 1 minut, amestecand constant.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 minute. Descoperiți și fierbeți 4 minute.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făina, amestecând cu un bici. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici până se amestecă bine. Gatiti pana se ingroasa usor (aproximativ 8 minute), amestecand constant (nu fierbeti).
Adăugați provolone, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru, amestecând până se topește brânza.
Întindeți 1/2 cană de sos în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 3 tăiței peste sos; deasupra cu jumătate de amestec de ciuperci și aproximativ 3/4 cană de sos. Repetați straturile, terminând cu fidea.
Întindeți sosul rămas peste tăiței. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți; presărați uniform cu mozzarella și slănină.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.