Lasagna Cu Ciuperci

Lasagna Cu Ciuperci
Lasagna cu ciuperci ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 1089 calorii, 33g de proteine, și 65g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ulei de măsline, ciuperci portobello și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Lasagna de Pollo con Champi Aproximativones (Lasagna de pui și ciuperci), Lasagna Cu Ciuperci, și Lasagna Cu Ciuperci.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 km F și aduceți la fiert o oală mare cu apă sărată. Când apa fierbe, adăugați tăiței și gătiți conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se scurge într-o strecurătoare, apoi se aruncă cu uleiul de măsline pentru a preveni lipirea tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Se toarnă laptele într-o cratiță medie și se adaugă usturoiul tocat. Întoarceți focul la mediu și aduceți la foc mic. Într-o a doua cratiță, topiți 1/2 cană (1 băț) de unt la foc mediu, apoi amestecați făina. Întoarceți focul la minim și gătiți, amestecând constant, timp de un minut. În timp ce continuați să bateți, turnați încet laptele. Când s-a adăugat totul și amestecul este neted, adăugați 1/2 linguriță sare, piperul negru și nucșoara. Întoarceți căldura până la mediu-mic și gătiți, amestecând ocazional, până se îngroașă, trei până la cinci minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie PiperDressing Lamaie Piper
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Într-o tigaie mare setată la foc mediu, adăugați două linguri de ulei de măsline și două linguri de unt. Aruncați aproximativ jumătate din ciuperci, condimentați cu sare și gătiți, amestecând ocazional, până când ciupercile au eliberat puțin lichid și încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți aceste ciuperci și lăsați-le deoparte. Dacă este nevoie de mai multă grăsime, adăugați încă o lingură de măsline și unt și gătiți ciupercile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
6
Folosind o lingură mare, întindeți o parte din sos în fundul unui vas de copt de 8 x 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
7
Adăugați un strat de tăiței lasagna, câteva linguri de sos, 1/3 din ciuperci și 1/4 cană de parmezan ras. Repetați procesul de încă două ori. În cele din urmă, adăugați un strat de sos deasupra și deasupra cu 1/4 cană parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
8
Așezați vasul de copt în cuptor și gătiți până când blatul se rumeneste și sosul clocotește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Lăsați să se odihnească câteva minute înainte de a săpa. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 48 de dolari pe sticlă.
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione
# 31 entuziast de vin Top 100 din 2018 Roșu rubiniu pur. Nas fructat cu note de cireșe și căpșuni. Unele sugestii terțiare amintesc de piele. Arome de fructe roșii coapte, suculente, interesante și de lungă durată. Taninurile sunt coapte și delicate. Postgustul exprimă o prospețime plină de viață cu note de fructe roșii închise, pământ umed și lemn.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate30
Revista