Lasagna cu ceapa caramelizata cu sos Gorgonzola
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Lasagna cu ceapă caramelizată cu sos Gorgonzola. Această rețetă face 8 porții cu 451 calorii, 19g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână vin, parmezan, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Cu o lingură scor de 44%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Pizza cu ceapă caramelizată și Gorgonzola, Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Gorgonzola, și Ceapa Caramelizata-Pizza Gorgonzola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Topiți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa, cimbru, sare și piper; gatiti 20 de minute, amestecand ocazional.
Adăugați vinul; gatiti 2 minute sau pana se evapora vinul. Lingură într-un castron; rece.
Topiți 1 linguriță de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din dovlecei; gatiti 2 minute sau pana cand este crocant.
Adăugați dovleceii rămași; gatiti 2 minute sau pana cand sunt fragede. Pune deoparte.
Topiți 2 linguri de unt într-o cratiță medie la foc mediu.
Adăugați făină; gatiti 1 minut, amestecand continuu cu un tel. Adăugați treptat lapte, amestecând cu un bici. Gatiti 5 minute sau pana se ingroasa, amestecand continuu.
Adăugați Gorgonzola și nucșoară; se amestecă până se topește brânza.
Întindeți 1/4 cană de sos de brânză în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Aranjați 4 tăiței ușor suprapuși peste sosul de brânză; se acoperă cu jumătate de amestec de ceapă, jumătate de dovlecel și 1 cană de sos de brânză. Repetați straturile, terminând cu tăiței.
Întindeți sosul de brânză rămas peste tăiței.
Se presara cu parmezan. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute.