Lasagna cu carpa de carnati 4

Lasagna cu carpa de carnati 4
Rețeta Lasagna cu cârnați de cârnați ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 3 ore. Această rețetă servește 8. Acest fel principal are 625 calorii, 25g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, vin, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Lasagna cu cârnați Ragu Redux, Lasagna De Spanac Cu Ragu De Ciuperci, și Lasagna de spanac cu Ragu de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, topiți 2 linguri. unt în ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați ceapa și gătiți până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Adăugați morcovi și țelină și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
țelinățelină
4
Adăugați cârnați și 1/2 linguriță. sare, rupând carnea cu o lingură de lemn și gătește până când carnea își pierde culoarea crudă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
5
Adăugați 1 cană de lapte și gătiți la foc mediu, amestecând, până se absoarbe complet, 10 până la 12 minute. (Laptele va părea destul de coagulat în acest moment; nu vă alarmați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LapteLapte
6
Adăugați vin și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
7
Adăugați roșiile, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți ușor, neacoperit, 2 ore. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
8
După ce cârpa a fiert timp de 1 1/2 ore, Faceți bchamel topind restul de 5 linguri. unt într-o cratiță cu fund greu la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați făină și gătiți, amestecând continuu, până devine maro auriu deschis, aproximativ 5 minute. Stropiți încet în restul de 3 căni de lapte, amestecând constant. Aduceți la foc mic și continuați să gătiți, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu restul de 1 linguriță. sare, nucșoară și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
10
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Gătiți tăiței de lasagna conform instrucțiunilor pachetului, având grijă să nu gătiți prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De LasagnaTaitei De Lasagna
12
Scurgeți și așezați plat pe prosoape de vase, asigurându-vă că tăiței nu se suprapun. Ungeți fundul unui 9-cu 13-in. vasul de copt și stratul cu aproximativ 1/2 cană de cârpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
13
Adăugați un singur strat de tăiței (pentru majoritatea mărcilor aceasta este de 4 foi pe strat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
14
Se întinde pe 1/3 din bchamel; top bchamel cu 1/4 din cârpa rămasă, apoi 1/4 din parmezan. Repetați stratificarea încă de două ori, acoperind stratul final cu cârpă rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
15
Acoperiți lasagna cu folie de aluminiu cu unt și coaceți 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când partea superioară se rumeneste ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
16
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate23
Revista