Lasagna cu carne de dovlecel
Lasagna cu carne de dovlecel ar putea fi doar rețeta lacto ovo vegetariană pe care o căutați. Această rețetă face 12 porții cu 116 calorii, 6 g de proteine și 3 g de grăsime fiecare. Pentru 56 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o rețetă foarte accesibilă pentru fanii mâncărurilor mediteraneene. Dacă aveți la îndemână foi de dafin, pătrunjel, dovlecel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de lingură de 42%, acest fel de mâncare este destul de bun. Lasagna cu dovlecel cu carne de vită, lasagna cu dovlecel cu carne de vită și lasagna cu dovlecel „Ricotta” sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți carnea de vită și usturoiul la foc mediu până când carnea nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați sosul de roșii, apa, pasta de roșii, foile de dafin, pătrunjelul și condimentele italiene. Se aduce la fierbere; reduce caldura. Se fierbe, neacoperit, timp de 30-40 de minute.
Aruncați frunzele de dafin.
Răspândiți 1/2 cană de sos de carne într-un 13 inchi. x 9-in. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Aranjați cinci tăiței peste sos, tăind-o pentru a se potrivi.
Se unge cu brânză de vaci. Acoperiți cu cinci tăiței, jumătate din sosul de carne și dovleceii. Acoperiți cu cinci tăiței și smântână. Acoperiți cu restul de tăiței și sos de carne.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 30-35 de minute sau până când se încălzește.
Lăsați să stea 15 minute înainte de a tăia.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Sangiovese
Lasagna poate fi combinată cu Chianti, Montepulciano și Sangiovese. Lasagna se asortează bine cu vinul roșu cu corp mediu, cu aciditate mai mare. Sangiovese, Montepulciano și Chianti se potrivesc toate. Masia de la Luz Cava Brut cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Masia de la Luz Cava Brut]()
Masia de la Luz Cava Brut
Vioi și intens, acest Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată din fructe de mare.