Rețeta Lasagna cu aragaz lent ar putea satisface pofta ta mediteraneană în jur 25 minute. Această rețetă servește 6. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 608 calorii, 35g de proteine, și 26g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați roșii, parmezan, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează bine ca fel principal. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Lasagna Cu Aragaz Lent, Lasagna Cu Aragaz Lent, și Lasagna Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mediu, combinați roșiile, usturoiul, oregano, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Într-un alt castron mediu, combinați ricotta, pătrunjelul, parmezanul și 1/4 linguriță de piper. Puneți 1/3 cană din amestecul de roșii în vasul unui aragaz lent. Acoperiți cu un singur strat de tăiței, rupându-i pentru a se potrivi după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Prin Tort
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Adăugați jumătate din ciorba Elvețiană. Dollop cu o treime din amestecul de ricotta și o treime din amestecul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard Elvețian
Prin Tort
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
3
Se presară cu o treime din mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi Mărunțiți
1
Încălziți cuptorul la 375 F. urmați rețeta de mai sus folosind tăiței lasagna fără fierbere în locul celor uscate și stratificați ingredientele într-un cuptor olandez sau o caserolă mare. Acoperiți și coaceți până când tăiței sunt fragede, 50 de minute până la 1 oră.