Larry ' s Salmon Fajitas

Larry ' s Salmon Fajitas ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 524 calorii, 45g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 5.34 pe portie, această rețetă acoperă 44% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați chimen măcinat, tortilla de făină fără grăsimi, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare mexicană. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este minunat. Rețete similare sunt Larry ' s Salmon Cheese Ball, Fajitas De Somon, și Fajitas de somon cu salsa de Mango.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați somonul, ceapa, sucul de lămâie, chimenul, ghimbirul, sosul fierbinte și fulgii de chili; se amestecă bine. Capac; se răcește 10 minute. Între timp, se toacă salata și miezul și se toacă roșiile; acoperiți și răciți separat până la servire.
Încălziți o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Când este fierbinte, adăugați amestecul de somon. Gatiti, amestecand des, pana cand pestele este doar opac, dar inca umed in centru, aproximativ 6 minute.
Serviți imediat. Pentru a mânca, înfășurați amestecul de somon în tortilla; adăugați salată, roșii și smântână după gust.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin pe care îl puteți încerca este Trentadue la Storia Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.
![Trentadue La Storia Chardonnay]()
Trentadue La Storia Chardonnay
Chardonnay 2014, Coasta Sonoma, este tipic pentru soiul cu arome de mere, piersici albe și citrice. Cu mai mult timp în sticlă arome nuanțate de nucșoară, pâine prăjită ușoară și vanilie vin să se joace împreună cu sugestia de ananas și lămâi coapte Meyer. Senzația gurii este clară și restrânsă, cu mineralitate clară și puritate a fructelor. Bogat, elegant și frumos echilibrat.