Larba de rață a lui Harold Dieterle

Larba de rață a lui Harold Dieterle
Larb-ul de rață al lui Harold Dieterle este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.98 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 404 calorii. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Mergeți la magazin și ridicați fasole lungă, lemongrass, ghimbir și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Ureche de porc Larb, Salată Larb, și Larb Chicken pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați oțetul de orez, apa, zahărul și sarea într-o cratiță mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați ceapa și fundul cepei. Acoperiți oala și scoateți-o de pe foc. Lăsați ceapa să mureze cel puțin 1 oră înainte de utilizare. Ceapa murată poate fi păstrată într-un recipient sigilat acoperit cu saramură la frigider timp de cel puțin 2 săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Încălziți orezul într-o tigaie uscată de 10 inci la foc mediu-mare, aruncând și amestecând constant până se rumenesc adânc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se transferă într-o râșniță de condimente și se macină într-o pulbere fină. Pune deoparte.
5
Măcinați rața prin placa de curs a unei mașini de tocat alimente sau pulsând într-un robot de bucătărie 1/2 lire la un moment dat cu 10 până la 12 impulsuri de o secundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mare până când fumați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați rața și gătiți, amestecând ocazional, până când nu mai este roz și grăsimea s-a redat în cea mai mare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
8
Scurgeți grăsimea și întoarceți rața în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați șalotă, usturoi, ghimbir, lemongrass și jumătate de chili. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand este aromat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixirul GElixirul G
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
10
Adăugați fasole lungă și ceapă roșie și continuați să gătiți, amestecând constant, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
11
Adăugați ierburi, sos de pește și suc de lămâie și aruncați pentru a combina. Gustați pentru căldură și adăugați pudra de chili rămasă, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Sos De PeșteSos De Pește
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
12
Așezați frunzele de salată cu partea cupată orientată în sus pe un platou de servire. Lingurați larb în frunze de salată, presărați cu pudră de orez prăjită și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)1 Cană Piept De Curcan Gătit Mărunțit (6 Uncii)
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista