Lapte de soia-budincă de orez Arborio cu smochine braconate
Dacă aveți despre 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, lapte de soia-Budinca de orez Arborio cu smochine braconate ar putea fi o mare fără gluten, fără lactate și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție conține 303 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă din Mâncare și vin necesită zahăr, port Rubin, coajă de portocală și miere. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Risotto cu lapte de cocos (budincă de orez Arborio), Terci de mic dejun cu migdale Arborio cu smochine braconate "sake Citrus" , și Budinca De Orez Arborio sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie antiaderentă medie, combinați portul cu zahărul, coaja de portocală, cuișoarele, frunza de dafin și 1 cană de apă și aduceți la fierbere. Când zahărul se dizolvă, adăugați smochinele, tulpina se termină și fierbeți la foc mic până când smochinele sunt aproape complet fragede, aproximativ 20 de minute.
Adăugați 1/4 cană mai multă apă, după cum este necesar, dacă lichidul devine prea siropos. Aruncați coaja de portocală, cuișoarele și frunza de dafin.
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fiert cu sarea.
Adăugați orezul și gătiți la foc mic, amestecând des, până când cea mai mare parte a apei a fost absorbită, aproximativ 12 minute. Se amestecă 1/3 cană din laptele de soia și se gătește, amestecând, până se absoarbe, aproximativ 3 minute. Continuați să adăugați laptele de soia 1/3 cană la un moment dat și amestecând constant până când este absorbit între adaosuri; după ce laptele de soia este absorbit, orezul trebuie să fie cremos și fraged. Se amestecă mierea și vanilia.
Puneți budinca de orez în boluri. Se acoperă cu smochinele și o parte din siropul de braconaj și se servește imediat.