Languste Fierbe
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați să fierbeți languste. Pentru $ 2.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 13 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână semințe de coriandru, boia de ardei, pudră de ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 53 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Rețete similare includ Languste Fierbe, Languste Fierbe, și Languste Fierbe.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați boabele de piper, coriandrul, cuișorul și condimentul într-o mașină de tocat condimente și macinați timp de 10 până la 15 secunde.
Umpleți o oală de 40 de litri cu 5 galoane de apă și adăugați condimentele proaspăt măcinate, sare, piper cayenne, praf de usturoi, boia de ardei, praf de ceapă, cimbru, oregano, muștar uscat, buruieni de mărar și frunze de dafin. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, aproximativ 40 de minute.
Clătiți bine langustele în punga în care au ajuns pentru a îndepărta excesul de murdărie și noroi.
Puneți langustele într-un recipient mare și umpleți cu apă rece. Se amestecă pentru a îndepărta murdăria de pe languste.
Transferați loturi mici de languste într-un colizor și clătiți sub apă curgătoare rece. Alegeți orice resturi sau languste moarte. După ce toate langustele au fost clătite, aruncați apa murdară și returnați langustele în recipient. Repetați acest proces de 6 până la 8 ori sau până când apa este limpede.
Odată ce apa condimentată ajunge la fierbere, adăugați cartofii, porumbul, usturoiul și cârnații. Acoperiți și gătiți timp de 10 minute.
Adăugați langustele, acoperiți și gătiți timp de 3 minute. Opriți focul și lăsați vasul să stea, acoperit, timp de 10 minute.
Se scurge bine și se servește imediat.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Languste în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Vinăria Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay cu un rating de 4.1 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay]()
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogat și stratificat, cu note mătăsoase de piersică, nectarină, pere coapte și vanilie.