Lakeside Special: ton pe grâu

Lakeside Special: ton pe grâu
Această rețetă servește 10. Dacă 14 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., Lakeside Special: Tunan pe grâu ar putea fi un excelent pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 24 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de muștar gri poupon harvest grosier, brioșă, brânză cheddar ascuțită tăiată subțire și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Special Pentru Ton, Becky ' s Quick & Easy caserolă specială pentru ton, și Coji de grâu integral cu Tunan și Rucola pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente până se omogenizează.
2
Umpleți jumătățile de briose cu brânză, amestec de ton, salată și roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati1-1/2 Cani De Ardei Rosii Tocati
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Vinul de rezervă al câștigătorului Medaliei de aur Albertina, Merlot Lorilai, cu un rating de 5 stele din 5, pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Medalia de aur Albertina Merlot Lorilai ' s Reserve Wine
Fructe-arome înainte, cu taninuri moi suple și un finisaj lung.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista