La Pompe a l ' huile

La Pompe a l ' huile
La Pompe a l 'huile ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 34 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă de flori de portocale, gălbenuș de ou, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Harengs pommes l ' huile Recette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia cu 1/2 cană de apă caldă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
2
Cernem făina, zahărul pudră și sarea într-un castron mare (de preferință lemn). Faceți o indentare în centru și adăugați amestecul de drojdie, untul topit, uleiul de măsline, apa de flori de portocale și anasonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Se amestecă încet 1 1/2 căni de apă cu o lingură de lemn, apoi se frământă aluatul până când este neted și satinat, aproximativ 10 minute, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Aluatul trebuie să fie destul de moale. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l înapoi în castron. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Așezați hârtie pergament pe două foi de copt. Când aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate și formați două bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Așezați unul pe fiecare foaie de copt. Aplatizați bilele cu mâna. Cu un sucitor, rulați fiecare bilă aplatizată într-un cerc mare de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Folosind o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit și începând cu aproximativ un centimetru pe o parte a Centrului, faceți trei tăieturi diagonale înclinate în jos. Faceți tăieturi simetrice pe cealaltă parte. Repetați acest proces cu cealaltă pâine. Întindeți ușor tăieturile cu degetele pentru a forma o deschidere ovală neregulată de aproximativ 2 inci lățime. Se vor închide puțin în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Folosind o perie de patiserie sau degetele, ungeți jumătate din gălbenușul de ou peste partea superioară a fiecărei pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Puneți o pâine în frigider în timp ce coaceți cealaltă.
10
Coaceți fiecare pâine pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute, până devine auriu. Cu cinci minute înainte de prima pâine, scoateți-o pe a doua din frigider și lăsați-o să se odihnească înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Răciți pâinile pe rafturi de sârmă. Pâinile pot fi consumate calde sau la temperatura camerei. Pentru depozitare, înfășurați pâinile răcite în folie de aluminiu. Se vor păstra până la 48 de ore la temperatura camerei sau congelate până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate1
Revista