La Pompe a l ' huile

La Pompe a l ' huile
La Pompe a l 'huile ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 34 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă de flori de portocale, gălbenuș de ou, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Harengs pommes l ' huile Recette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia cu 1/2 cană de apă caldă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
2
Cernem făina, zahărul pudră și sarea într-un castron mare (de preferință lemn). Faceți o indentare în centru și adăugați amestecul de drojdie, untul topit, uleiul de măsline, apa de flori de portocale și anasonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă încet 1 1/2 căni de apă cu o lingură de lemn, apoi se frământă aluatul până când este neted și satinat, aproximativ 10 minute, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Aluatul trebuie să fie destul de moale. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l înapoi în castron. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați hârtie pergament pe două foi de copt. Când aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate și formați două bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6
Așezați unul pe fiecare foaie de copt. Aplatizați bilele cu mâna. Cu un sucitor, rulați fiecare bilă aplatizată într-un cerc mare de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Folosind o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit și începând cu aproximativ un centimetru pe o parte a Centrului, faceți trei tăieturi diagonale înclinate în jos. Faceți tăieturi simetrice pe cealaltă parte. Repetați acest proces cu cealaltă pâine. Întindeți ușor tăieturile cu degetele pentru a forma o deschidere ovală neregulată de aproximativ 2 inci lățime. Se vor închide puțin în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Folosind o perie de patiserie sau degetele, ungeți jumătate din gălbenușul de ou peste partea superioară a fiecărei pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Puneți o pâine în frigider în timp ce coaceți cealaltă.
10
Coaceți fiecare pâine pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute, până devine auriu. Cu cinci minute înainte de prima pâine, scoateți-o pe a doua din frigider și lăsați-o să se odihnească înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Răciți pâinile pe rafturi de sârmă. Pâinile pot fi consumate calde sau la temperatura camerei. Pentru depozitare, înfășurați pâinile răcite în folie de aluminiu. Se vor păstra până la 48 de ore la temperatura camerei sau congelate până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate1
Revista