La Pompe a l ' huile
La Pompe a l 'huile ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 34 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă de flori de portocale, gălbenuș de ou, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Harengs pommes l ' huile Recette pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia cu 1/2 cană de apă caldă și se lasă deoparte.
Cernem făina, zahărul pudră și sarea într-un castron mare (de preferință lemn). Faceți o indentare în centru și adăugați amestecul de drojdie, untul topit, uleiul de măsline, apa de flori de portocale și anasonul.
Se amestecă încet 1 1/2 căni de apă cu o lingură de lemn, apoi se frământă aluatul până când este neted și satinat, aproximativ 10 minute, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Aluatul trebuie să fie destul de moale. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l înapoi în castron. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de o oră.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 F.
Așezați hârtie pergament pe două foi de copt. Când aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate și formați două bile.
Așezați unul pe fiecare foaie de copt. Aplatizați bilele cu mâna. Cu un sucitor, rulați fiecare bilă aplatizată într-un cerc mare de aproximativ 3/4 inch grosime.
Folosind o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit și începând cu aproximativ un centimetru pe o parte a Centrului, faceți trei tăieturi diagonale înclinate în jos. Faceți tăieturi simetrice pe cealaltă parte. Repetați acest proces cu cealaltă pâine. Întindeți ușor tăieturile cu degetele pentru a forma o deschidere ovală neregulată de aproximativ 2 inci lățime. Se vor închide puțin în timpul gătitului.
Folosind o perie de patiserie sau degetele, ungeți jumătate din gălbenușul de ou peste partea superioară a fiecărei pâini.
Puneți o pâine în frigider în timp ce coaceți cealaltă.
Coaceți fiecare pâine pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute, până devine auriu. Cu cinci minute înainte de prima pâine, scoateți-o pe a doua din frigider și lăsați-o să se odihnească înainte de coacere.
Răciți pâinile pe rafturi de sârmă. Pâinile pot fi consumate calde sau la temperatura camerei. Pentru depozitare, înfășurați pâinile răcite în folie de aluminiu. Se vor păstra până la 48 de ore la temperatura camerei sau congelate până la o săptămână.