La Pompe a l ' huile

La Pompe a l ' huile
La Pompe a l 'huile ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 34 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă de flori de portocale, gălbenuș de ou, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Harengs pommes l ' huile Recette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia cu 1/2 cană de apă caldă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Cernem făina, zahărul pudră și sarea într-un castron mare (de preferință lemn). Faceți o indentare în centru și adăugați amestecul de drojdie, untul topit, uleiul de măsline, apa de flori de portocale și anasonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă încet 1 1/2 căni de apă cu o lingură de lemn, apoi se frământă aluatul până când este neted și satinat, aproximativ 10 minute, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Aluatul trebuie să fie destul de moale. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l înapoi în castron. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Așezați hârtie pergament pe două foi de copt. Când aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate și formați două bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Așezați unul pe fiecare foaie de copt. Aplatizați bilele cu mâna. Cu un sucitor, rulați fiecare bilă aplatizată într-un cerc mare de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Folosind o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit și începând cu aproximativ un centimetru pe o parte a Centrului, faceți trei tăieturi diagonale înclinate în jos. Faceți tăieturi simetrice pe cealaltă parte. Repetați acest proces cu cealaltă pâine. Întindeți ușor tăieturile cu degetele pentru a forma o deschidere ovală neregulată de aproximativ 2 inci lățime. Se vor închide puțin în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Folosind o perie de patiserie sau degetele, ungeți jumătate din gălbenușul de ou peste partea superioară a fiecărei pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Puneți o pâine în frigider în timp ce coaceți cealaltă.
10
Coaceți fiecare pâine pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute, până devine auriu. Cu cinci minute înainte de prima pâine, scoateți-o pe a doua din frigider și lăsați-o să se odihnească înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Răciți pâinile pe rafturi de sârmă. Pâinile pot fi consumate calde sau la temperatura camerei. Pentru depozitare, înfășurați pâinile răcite în folie de aluminiu. Se vor păstra până la 48 de ore la temperatura camerei sau congelate până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate1
Revista