La Pompe a l ' huile

La Pompe a l ' huile
La Pompe a l 'huile ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 34 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 159 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de apă de flori de portocale, gălbenuș de ou, ulei de măsline extravirgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Harengs pommes l ' huile Recette pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă drojdia cu 1/2 cană de apă caldă și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
2
Cernem făina, zahărul pudră și sarea într-un castron mare (de preferință lemn). Faceți o indentare în centru și adăugați amestecul de drojdie, untul topit, uleiul de măsline, apa de flori de portocale și anasonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)1 Lingură Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie și Coajă De Portocală Rasă)
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se amestecă încet 1 1/2 căni de apă cu o lingură de lemn, apoi se frământă aluatul până când este neted și satinat, aproximativ 10 minute, adăugând mai multă apă dacă este necesar. Aluatul trebuie să fie destul de moale. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l înapoi în castron. Acoperiți vasul cu o cârpă și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Așezați hârtie pergament pe două foi de copt. Când aluatul a crescut, împărțiți-l în jumătate și formați două bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6
Așezați unul pe fiecare foaie de copt. Aplatizați bilele cu mâna. Cu un sucitor, rulați fiecare bilă aplatizată într-un cerc mare de aproximativ 3/4 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
7
Folosind o roată de patiserie sau un cuțit ascuțit și începând cu aproximativ un centimetru pe o parte a Centrului, faceți trei tăieturi diagonale înclinate în jos. Faceți tăieturi simetrice pe cealaltă parte. Repetați acest proces cu cealaltă pâine. Întindeți ușor tăieturile cu degetele pentru a forma o deschidere ovală neregulată de aproximativ 2 inci lățime. Se vor închide puțin în timpul gătitului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
8
Folosind o perie de patiserie sau degetele, ungeți jumătate din gălbenușul de ou peste partea superioară a fiecărei pâini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
9
Puneți o pâine în frigider în timp ce coaceți cealaltă.
10
Coaceți fiecare pâine pe raftul din mijloc al cuptorului preîncălzit timp de aproximativ 30 de minute, până devine auriu. Cu cinci minute înainte de prima pâine, scoateți-o pe a doua din frigider și lăsați-o să se odihnească înainte de coacere.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Răciți pâinile pe rafturi de sârmă. Pâinile pot fi consumate calde sau la temperatura camerei. Pentru depozitare, înfășurați pâinile răcite în folie de aluminiu. Se vor păstra până la 48 de ore la temperatura camerei sau congelate până la o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții34
Scor De Sănătate1
Revista