Kung Pao Porc

Carnea de porc Kung Pao ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 459 calorii, 29G de proteine, și 12g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de usturoi îmbuteliat, ardei gras, ceapă verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce este destul de bun. Încercați Kung Pao Zucchini, Carne de porc Kung Pao peste tăiței de susan, și Creveți Kung Pao (creveți kung Pao/???) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru a pregăti marinada, tăiați grăsimea din carnea de porc și tăiați-o în benzi late de 1/2 inch.
Combinați carnea de porc și următoarele 6 Ingrediente (Carne de porc prin sake) și lăsați amestecul să stea 5 minute.
Pregătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului, omițând sarea; păstrați cald.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de porc și amestecați timp de 3 minute sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz.
Adăugați ardeiul gras feliat și morcovul mărunțit și amestecați 1 minut. Se amestecă 1/4 cană de apă, ceapă, sos de usturoi chili și suc și se gătește 2 minute.
Se servește peste tăiței și se presară cu alune.