Kumquat, boabe de piper verde și pastă de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Kumquat, boabe de piper verde și pastă de usturoi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 3 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, boabe de piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kumquat - compot de boabe de piper cu brânză de lapte de vacă, Boabe De Piper-Pastă De Aromă De Rădăcină De Coriandru, și Cina în seara asta: pui cu pastă de boabe de piper Sichuan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați kumquats până se toacă mărunt; nu faceți piure.
Transferați kumquats într-o cratiță mică și adăugați oțetul balsamic, sosul de soia, zahărul brun deschis și mierea. Gatiti la foc moderat, amestecand des, pana cand amestecul se reduce la o pasta groasa, 4 pana la 5 minute.
Transferați pasta într-un castron și lăsați să se răcească.
În procesor, pulsați boabele de piper verde și negru cu usturoiul și sarea de mare până când boabele de piper sunt tocate mărunt. Nu curățați amestecul.
Adăugați scallions și cilantro la procesor și pulsați într-o pastă grosieră.
Adăugați amestecul de boabe de piper în pasta de kumquat și amestecați uleiul de măsline până se omogenizează.