Kumquat, boabe de piper verde și pastă de usturoi

Kumquat, boabe de piper verde și pastă de usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați Kumquat, boabe de piper verde și pastă de usturoi. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 3 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 93 calorii, 2G de proteine, și 3G de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sos de soia, boabe de piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Kumquat - compot de boabe de piper cu brânză de lapte de vacă, Boabe De Piper-Pastă De Aromă De Rădăcină De Coriandru, și Cina în seara asta: pui cu pastă de boabe de piper Sichuan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un mini robot de bucătărie, pulsați kumquats până se toacă mărunt; nu faceți piure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Transferați kumquats într-o cratiță mică și adăugați oțetul balsamic, sosul de soia, zahărul brun deschis și mierea. Gatiti la foc moderat, amestecand des, pana cand amestecul se reduce la o pasta groasa, 4 pana la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun DeschisZahăr Brun Deschis
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați pasta într-un castron și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
În procesor, pulsați boabele de piper verde și negru cu usturoiul și sarea de mare până când boabele de piper sunt tocate mărunt. Nu curățați amestecul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
5
Adăugați scallions și cilantro la procesor și pulsați într-o pastă grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%1 1/2 Uncii De Tequila Blanco 100%
6
Adăugați amestecul de boabe de piper în pasta de kumquat și amestecați uleiul de măsline până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista