Kugel de conopidă-praz cu crustă de migdale-ierburi

Kugel de conopidă-praz cu crustă de migdale-ierburi
Rețeta Kugel de conopidă-praz cu crustă de migdale-ierburi este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție conține 235 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sare, mărar, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Hanuka. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Kugel de conopidă-praz cu crustă de migdale-ierburi, Halibut cu crustă de ierburi-migdale, și Gratin De Conopidă Cu Crustă De Migdale.

Instrucțiuni

1
Gatiti conopida intr-o oala mare cu apa clocotita cu sare pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Se scurge; se transferă într-un castron mare și se pasează grosier cu masher de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
BolBol
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați prazul și saut-ul până la licitație și abia începeți să colorați, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
5
Adăugați amestecul de praz la conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
PrazPraz
6
Se amestecă în masa matzo. Bateți ouăle, 1 lingură de pătrunjel, 1 lingură de mărar, sare și piper într-un castron mic pentru a amesteca; se amestecă în amestecul de conopidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
MărarMărar
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Ungeți vasul de copt de 11x7 inci cu 1 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Răspândiți amestecul de conopidă uniform în vasul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConopidăConopidă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se amestecă migdalele, restul de 7 linguri de pătrunjel, 7 linguri de mărar și 2 linguri de ulei într-un castron mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PătrunjelPătrunjel
MărarMărar
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
10
Presărați uniform peste kugel. (Se poate face cu 8 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
11
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
12
Coaceți kugel descoperit până când este așezat în centru și începe să se rumenească deasupra, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate18
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiHanukkah
Revista