Kraft MAKERS carne de vită Stroganoff

Factorii de decizie Kraft carne de vită Stroganoff ar putea fi doar Est-Europene rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 25 și costă 62 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 15g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 127 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de producători de rețete New england pot roast, knudsen cream, fidea de ou și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kraft MAKERS carne de vită Burgundia, Steak Fajitas și producători de Kraft, și Rulouri de ouă chinezești pentru producătorii de Kraft pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați carne și legume la aragazul lent.
Se acoperă cu sos fiert; acoperi.
Gatiti la 8 pana la 10 ore (sau la 4 pana la 6 ore).
15 Min. Înainte De Servire
Gatiti fidea conform indicatiilor de pe ambalaj, omitand sarea. Între timp, amestecați sosul de finisare în aragazul lent.
Scoateți 1 cană de lichid cu oală din aragazul lent; așezați într-un castron mediu. Se răcește până când tăiței sunt gata de gătit.
Se amestecă smântâna în lichid răcit în castron; reveniți la aragazul lent.
Se servește peste tăiței fierți fierbinți.