Kouign-Amann
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Kouign-Amann. Această rețetă servește 2 și costă 1,06 USD pe porție. O porție conține 895 calorii, 20g de proteine, și 14g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați un pachet de 1/4 uncie drojdie activă, sare, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Prune Galbene Kouign Amann pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se topește untul. Într-un castron amestecați împreună apă, drojdie și zahăr și lăsați să stea 5 minute sau până se spumează. Într-un alt castron se amestecă împreună făină și sare. Se amestecă amestecul de drojdie și untul topit în amestecul de făină până se formează un aluat. (Aluatul va fi moale și ușor lipicios.) Pe o suprafață făinată frământați aluatul 1 minut și transferați-l într-un vas ușor făinat, întorcând aluatul pentru a-l acoperi.
Lăsați aluatul să crească, acoperit bine cu folie de plastic, într-un loc cald 45 de minute.
Linia de jos a 2 tigăi rotunde de tort de 9 inci cu unt cu hârtie de ceară sau pergament și hârtie de unt.
Într-un castron cu un mixer electric bateți untul cu 3/4 cană de zahăr până când se combină. Pe o foaie mare de hârtie de ceară formează amestecul de unt cu o spatulă de cauciuc într - un dreptunghi de 4 pe 2 inci. Chill dreptunghi, învelit în folie de plastic, până la ferm, dar încă maleabil, aproximativ 30 de minute.
Pe o suprafață bine făinată, întindeți aluatul într-un pătrat de 8 inci.
Așezați dreptunghiul unt-zahăr în diagonală în centrul pătratului și întindeți colțurile aluatului până când se extind cu 6 inci dincolo de unt. (Aluatul va forma un X în jurul untului.) Îndoiți aluatul peste unt pentru a-l închide complet.
Puneți sucitorul pe aluat la 1/2 inch de marginea cea mai îndepărtată și apăsați ușor înainte și înapoi o dată, dar nu rotiți știftul peste margine. Repetați procesul pe marginea cea mai apropiată. (Acest lucru sigilează aluatul, împiedicând expulzarea aerului și a untului.)
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 16 pe 6 inci, dar nu rotiți știftul peste margini. Întoarceți aluatul și îndepărtați orice exces de făină. Îndoiți treimea superioară a dreptunghiului peste centru și treimea inferioară deasupra, formând un dreptunghi de aproximativ 6 x 4 inci. (Aluatul ar trebui să semene cu o literă pliată.) Aceasta completează 1"turn". Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, 20 de minute.
Aranjați aluatul astfel încât clapeta expusă a" literei " să fie în dreapta dvs. Faceți încă 2 "viraje", răciți aluatul 1 oră între viraje și aranjați aluatul astfel încât clapeta să fie în dreapta dvs. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, 1 oră.
Tăiați aluatul în jumătate și întindeți fiecare jumătate într-un pătrat de 9 inci. Tăiați marginile pentru a forma o rundă de 9 inci și puneți runde în tigăi.
Lăsați aluatul să crească, acoperit bine cu folie de plastic, într-un loc cald 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Presărați fiecare rundă cu 1 lingură de zahăr și coaceți rondele în mijlocul cuptorului 35 de minute, sau până când blaturile sunt aurii. Inversați produsele de patiserie pe rafturi și rotiți partea dreaptă în sus pentru a se răci ușor.
Serviți produse de patiserie calde.