Koshari Egipteni
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Koshari Egipteni. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 19g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 506 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de orez, roșii conservate, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până orez cu bob lung ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Orez ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. 141 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 97%. Rețete similare sunt Verdeață Egipteană Înăbușită Cu Pui Crocant (Molokhia Egipteană), Koshari, și Tabilch Egiptean.
Instrucțiuni
Combinați lintea și apa într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere, apoi se fierbe la foc mediu timp de 25 de minute.
Adăugați orezul în linte și continuați să fierbeți încă 20 de minute sau până când orezul este fraged.
Umpleți o cratiță separată cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere.
Adăugați macaroanele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Între timp, încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și usturoiul; gătiți și amestecați până când ceapa se rumeneste ușor.
Se toarnă roșiile și se condimentează cu fulgi de ardei roșu, sare și piper. Se fierbe la foc mediu timp de 10 până la 20 de minute.
Într-un vas mare de servire, amestecați împreună lintea, orezul și macaroanele.
Se amestecă sosul de roșii până se acoperă uniform.