Kolaches boem
Rețeta Bohemian Kolaches poate fi făcută în aproximativ 40 de minute . Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 168 de calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 28. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, făină, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kolaches .
Instrucțiuni
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr în lapte cald; se lasa sa stea 10 minute. Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahărul rămas, gălbenușurile de ou, sarea, untul și amestecul de drojdie/lapte.
Se amestecă până la omogenizare.
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat tare.
Se rastoarna pe o suprafata infainata si se framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Adăugați făină suplimentară, dacă este necesar.
Puneți aluatul într-un bol uns cu unsoare, întorcându-l o dată pentru a unge blatul. Acoperi; se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza volumul, aproximativ 1 ora.
Loviți aluatul și lăsați din nou să crească.
Se întinde pe suprafața făinată la 1/2 inch. grosime.
Tăiați cu sticlă mare sau 2-1/2-in. tăietor.
Așezați pe foi de copt unse; se lasa sa creasca pana se dubleaza, aproximativ 45 de minute.
Apăsați ferm adâncitura în centru și umpleți fiecare rolă cu o lingură grămadă de umplutură.
Coaceți la 350° timp de 10-15 minute sau până când rulourile devin maro auriu deschis.