Kolaches boem

Kolaches boem
Rețeta Bohemian Kolaches poate fi făcută în aproximativ 40 de minute . Pentru 27 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest aperitiv are 168 de calorii , 4 g de proteine și 3 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 28. Această rețetă este apreciată de 1 bucătari și bucătari. Mergeți la magazin și cumpărați zahăr, făină, albuș de ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 28% , ceea ce nu este atât de remarcabil. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kolaches .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, dizolvați drojdia și 1 lingură de zahăr în lapte cald; se lasa sa stea 10 minute. Într-un castron mare, combinați 2 căni de făină, zahărul rămas, gălbenușurile de ou, sarea, untul și amestecul de drojdie/lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă până la omogenizare.
3
Adăugați suficientă făină rămasă pentru a face un aluat tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Se rastoarna pe o suprafata infainata si se framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
5
Adăugați făină suplimentară, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Puneți aluatul într-un bol uns cu unsoare, întorcându-l o dată pentru a unge blatul. Acoperi; se lasa la crescut la loc cald pana se dubleaza volumul, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Loviți aluatul și lăsați din nou să crească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
8
Se întinde pe suprafața făinată la 1/2 inch. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Tăiați cu sticlă mare sau 2-1/2-in. tăietor.
10
Așezați pe foi de copt unse; se lasa sa creasca pana se dubleaza, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Apăsați ferm adâncitura în centru și umpleți fiecare rolă cu o lingură grămadă de umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
12
Ungeți aluatul cu albuș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
13
Coaceți la 350° timp de 10-15 minute sau până când rulourile devin maro auriu deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții28
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista