Kiwi Salsa Verde
Reteta Kiwi Salsa Verde este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, primal și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 30 de calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați chili fresno, ușor coriandru, kiwi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Kiwi Avocado Salsa Verde, Kiwi - Salsa Verde, și Ensalada de Pitaya, Kiwi, y Mango (fructe de dragon, Kiwi și Mang pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Peel 2 fructe kiwi (aproximativ 7 oz. total).
Tăiați 1 kiwi în bucăți de 1/4 inch și puneți-l într-un castron. Într-un blender sau robot de bucătărie, combinați fructele kiwi rămase, tăiate în bucăți, 1/4 cană de coriandru proaspăt ambalat ușor și 1 lingură de suc de lămâie. Se învârte până se curăță; se amestecă cu fructele în castron. Se amestecă 1 lingură de jalapeo roșu proaspăt tocat sau chili Fresno și sare după gust.
Dacă faceți sos cu până la 1 zi înainte, acoperiți și răciți.