Kimchi orez prăjit cu calamar saut și un ou Pocat

Kimchi orez prăjit cu calamar saut și un ou Pocat
Orezul prăjit Kimchi cu calmar saut și un ou Pocat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 439 calorii, 27G de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, corpuri de calmar, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Kimchi coreean orez prăjit cu calmar și ton, Se amestecă kimchi prăjit și orez (Kimchi Bokkeumbap), și Calamar saut cu vinete prajite pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 1 lingură de ulei de canola într-o tigaie mare antiaderentă la foc mare. Când străluciți, adăugați bucățile de calmar și folosiți o lingură de lemn pentru a se întinde într-un singur strat. Gatiti pana se rumeneste pe fund, 15-30 de secunde. Se amestecă și se rumenesc pe cealaltă parte, încă 15 până la 30 de secunde, apoi se oprește focul și se transferă calmarul într-un castron și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici1 Ceapă Spaniolă Medie, Tăiată Cubulețe Mici
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CalmarCalmar
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Încălziți lingura de ulei rămasă în tigaie peste mediu. Gatiti kimchi pentru un minut, apoi adaugati suc de kimchi, apa, gochujang (optional), orez si felii albe de scallion. Amestecați amestecul ocazional și gătiți până când tot lichidul s-a evaporat, aproximativ 7 minute. Când ați terminat, opriți focul, întoarceți bucățile de calmar și adăugați uleiul de susan și feliile de scallions verzi. Se amestecă bine și apoi se împarte orezul prăjit kimchi între patru boluri mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
GochujangGochujang
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
KimchiKimchi
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
CalmarCalmar
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Între timp, braconați ouăle conform metodei infailibile a lui Kenji. Puneți o oală medie cu apă la foc mediu până când ajunge la 180 cm.F, aproximativ în punctul în care apa începe să tremure, dar nu fierbe. Reglați căldura la scăzut sau mediu-scăzut pentru a menține temperatura. Crăpați fiecare ou într-un castron separat. Pe rând, transferați un ou într-o strecurătoare cu plasă fină, rotiți-l ușor până când excesul de alb este îndepărtat, apoi coborâți ușor oul în oală și rotiți-l în apă folosind strecurătoarea. Odată adăugate toate ouăle, folosiți o lingură mare cu fante pentru a le muta cu grijă până când formează o formă frumoasă de ou. După ce albușurile s-au setat, aproximativ 3 1/2 până la 4 minute, scoateți ouăle cu strecurătoarea și transferați fiecare într-un bol cu orez prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Acoperiți fiecare bol cu un sfert din semințele de susan și nori feliați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Kimchi funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Quintan Essentia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Quinta Essentia Chenin Blanc
Quinta Essentia Chenin Blanc
O culoare galben intens sugerează maturitate și complexitate deplină. Aromele de pere coapte, mere coapte, indicii de citrice proaspete și nuci prăjite sunt prezente pe un nas complex și stratificat. Palatul este bogat texturate revelatoare ananas, fructe tropicale și mere delicioase de aur. Finisajul este mult timp completat de o aciditate fermă care conferă vinului lungime și concentrare.Asociați acest vin alături de pește la grătar și fructe de mare în general.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista