Kielbasa Fruit Kabobs

Kielbasa Fruit Kabobs
Kielbasa fructe Kabobs ia în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 438 calorii. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați pudră de cinci condimente, caise, prune și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate și întregi 30 dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 37%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Kielbasan Apple Kabobs, Kielbasa Chicken Kabobs, și Kielbasan Apple Kabobs.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați marmelada și pudra de cinci condimente. Filetați alternativ kielbasa, caisele și prunele pe patru frigarui metalice sau înmuiate din lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
KielbasaKielbasa
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din LemnFrigarui Din Lemn
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, frecați grătarul pentru a acoperi ușor. Grătiți kabobs, acoperit, la foc mediu sau fierbeți 4-6 in. de la căldură 6-8 minute sau până când se încălzește, se rotește și se unge frecvent cu amestec de marmeladă în ultimele 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Revista