Kid Pleasin ' Fried Chicken and Quince Jelly peste macaroane și brânză și piure de cartofi
Kid Pleasin ' Fried Chicken and Quince Jelly over macaroane și brânză și piure de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 2330 calorii, 67g de proteine, și 179g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru $3.55 pe portie, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână jumătate și jumătate, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 10 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este remarcabil. Încercați Kid Pleasin ' Fried Chicken and Quince Jelly peste macaroane și brânză și piure de cartofi, Macaroane și brânză-macaroanele și brânza de casă sunt un aliment confortabil greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele și brânza preambalate la magazin, și Coapse de pui fierte cu cidru cu praz topit și brânză de capră piure de cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 2 oale cu apă la aboil, câte 1 pentru paste și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Paste
Apă
1
Încălziți uleiul într-o friteuză adâncă, apoi configurați o stație de panificare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
2
Bateți împreună 3 ouă și o cană din jumătate și jumătate pentru spălarea ouălor. (Începeți cu această cantitate și amestecați mai mult împreună, dacă este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
3
Combinați făina și condimentul de huckleberry. Configurați un castron, fiecare dintre: amestec de făină, spălare de ouă și pesmet. Înveliți uniform puiul cu făină (nu prea mult sau firimiturile de pâine nu se vor lipi). Înmuiați puiul cu făină în spălarea ouălor, apoi în pesmet. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Într-o friteuză adâncă, prăjiți ușor puiul până se rumenesc. Terminați la cuptor până când este complet gătit, cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Condimente
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
1
În timp ce puiul gătește, fierbeți pastele până la al dente și scurgeți-le bine, astfel încât să nu aveți exces de apă de gătit care să dilueze aroma. Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu, adăugați ceapa și gătiți până devine translucid. Adăugați treptat făina pentru a face un roux. Gatiti roux 5 minute, pana cand culoarea aurie este deschisa. Încorporați suficient din bulionul de pui puțin câte puțin pentru a forma un sos neted. Se fierbe cel puțin 10 minute pentru a permite făinii să se gătească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Pui întreg
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
Paste
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați smântâna grea și cheddarul și apoi condimentați cu sare și piper alb. Apoi, pliați cât mai multe paste de care aveți nevoie pentru a obține consistența potrivită pentru macaroane și brânză. Acoperiți și puneți deoparte într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și Brânză
Piper Alb
Cremă Grea
Brânză Cheddar
Paste
Sare
1
Se fierb cartofii până se înmoaie și se scurg bine. Apoi zdrobiți cartofii și amestecați untul tăiat cubulețe. Bateți laptele, sarea și piperul în cartofi cu un bătător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cartofi
Unt
Lapte
1
Formați un pat de cartofi piure faceți o fântână în centru. Puneți suficiente macaroane și brânză în fântână până când începe să spargă marginile fântânii. Puneți o parte din jeleul de gutui în centrul movilei de macaroane și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane și Brânză
Cartofi
Gutui
Jeleu
2
Așezați un piept de pui deasupra macaroanelor și brânzei și garnisiți cu arpagic proaspăt tocat.