Kickin ' Red Pepper Jelly

Kickin ' Red Pepper Jelly
Kickin ' Red Pepper Jelly ia în jurul valorii de 40 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 91 calorii. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 32. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest condiment. Mergeți la magazin și ridicați pectină de fructe pudră, căței de usturoi, ardei jalapeno și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 22%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Kickin ' Red Pepper Jelly, Jeleu De Ardei Roșu, și Jeleu De Ardei Roșu.

Instrucțiuni

1
Așezați ardeii roșii, jalapenos și usturoiul într-un blender; acoperiți și procesați până se toacă mărunt. Puneți deoparte 1/2 cană; piure amestec de piper rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Tapetați o strecurătoare cu patru straturi de pânză de brânză și așezați-o peste un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Puneți amestecul de ardei piure în strecurătoare; acoperiți cu marginile de pânză de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Lăsați să stea 30 de minute sau până când lichidul măsoară 1-1/2 căni.
5
Aruncați amestecul de ardei din pânză de brânză sau economisiți pentru o altă utilizare; puneți lichidul într-o cratiță mare. Se amestecă oțeturile, sucul de lămâie, pectina și amestecul de piper rezervat. Aduceți la fierbere completă la foc mare, amestecând continuu. Se amestecă zahărul; reveniți la fierbere completă. Se fierbe 1 minut, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
PectinăPectină
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Scoateți de pe foc; îndepărtați spuma. Îndepărtați cu grijă amestecul fierbinte în borcane fierbinți de jumătate de halbă, lăsând 1/4-in. headspace.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
7
Îndepărtați bulele de aer, ștergeți jantele și reglați capacele. Procesați timp de 10 minute într-un recipient cu apă clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții32
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista