Ketchup Picant De Casă
Ketchup-ul picant de casă este un fără gluten și vegan hor d ' oeuvre. O porție conține 42 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. Dacă aveți muștar, boabe de piper, Buzdugan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 91 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pentru Că Pot: Ketchup De Casă, Ketchup De Casă, și Ketchup de casă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare și grea la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată, habanero și usturoiul. Gatiti, amestecand ocazional, aproximativ 10 minute sau pana devine translucid. Se amestecă zahărul brun. Se amestecă amestecul de cuișoare măcinate și amestecul de buzdugan. Se amestecă oțetul de cidru și se gătește un minut pentru a evapora ușor oțetul.
Se amestecă piureul de roșii. Reduceți focul la foc mic și gătiți 30 până la 45 de minute sau până când este foarte gros. Se amestecă frecvent în ultimele 15 minute de fierbere pentru a preveni arderea.
Poate pe termen lung sau la frigider până la o săptămână. Face aproximativ 20 uncii de ketchup.