Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Ketchup-ul de roșii de la 'Mastering Fermentation. Această rețetă servește 2 și costă 3,71 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 524 calorii. 53 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere nefiltrat, pastă de roșii, sos Worcestershire și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare nerafinată, puteți urma acest fel principal cu Cremă De Nucă De Cocos ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este uimitor. Încercați Bran-legume fermentate din ' Mastering Fermentation, Smoky Chipotle în Adobo din ' Mastering Fermentation, și ketchup de roșii sau sos de roșii / cum se face ketchup de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați toate ingredientele într-un castron, asigurându-vă că sarea și mierea sunt dizolvate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Transferați într-un borcan de 1 litru cu gură largă. Asigurați o bucată de pânză de brânză la deschidere și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 8 ore sau peste noapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
3
Scoateți pânza de brânză și fixați un capac etanș. La frigider timp de 2 zile înainte de utilizare. Utilizați în termen de 2 luni.