Ketchup Afumat Aprins
Ketchup-ul afumat aprins ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă face 3 porții cu 456 calorii, 11g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.06 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii fără sare, roșii prune, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 68%. Încercați Baie De Morcov Înflăcărat, Salsa De Foc, și Salsa Roșie Aprinsă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați chipsurile mesquite în apă cel puțin 30 de minute; scurgere.
Cojiți pielea exterioară din usturoi; tăiați și aruncați deasupra o treime din capul de usturoi.
Așezați usturoiul (tăiat cu fața în sus), jumătățile de roșii (tăiate cu fața în jos) și următoarele 3 ingrediente într-un coș de grătar.
Îngrămădiți cărbune pe fiecare parte a grătarului, lăsând centrul gol.
Așezați o tavă de picurare între cărbuni. Pregătiți focul; lăsați să ardă 10 până la 15 minute.
Așezați jumătate din așchii de mesquite pe cărbuni fierbinți. Înveliți grătarul cu spray de gătit și așezați-l peste cărbuni.
Așezați coșul de grătar pe raft peste tigaia de picurare; acoperiți și gătiți 30 de minute. Întoarceți legumele și adăugați chipsurile mesquite rămase la cărbuni fierbinți. Acoperiți și gătiți 30 de minute sau până când legumele sunt fragede și ușor rumenite.
Scoateți legumele de pe grătar. Stoarceți pulpa din fiecare cățel de usturoi. Poziționați lama cuțitului în vasul robotului de bucătărie; adăugați pulpă de usturoi, legume, sos de roșii și ingredientele rămase. Procesați până la netezirea, răzuirea părților laterale ale bolului procesorului de două ori.
Serviți cu pâine de carne, burgeri de curcan, Franci de curcan și Joe sloppy.