Kelly Fudge Pop
Kelly fudge Pop ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 26g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, zahăr, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tarte Pop cu unt de arahide și jeleu, Prânz pentru Kelly, și Tapenada lui Kelly pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți 10 forme de gheață. Dacă matrițele dvs. sunt flexibile ca cele pe care le folosim la muzeu, așezați-le pe o foaie de copt cu margini.
Așezați ciocolata într-un castron mare rezistent la căldură, adăugați extractul de vanilie și dați deoparte.
Într-o cratiță medie, cu fund greu, combinați smântâna, laptele, zahărul, pudra de cacao și sarea. Gatiti la foc mediu-mic, batand des pentru a Sparge bucatile de pudra de cacao, pana cand bulele incep sa se formeze in jurul marginilor si temperatura amestecului Inregistreaza 180 de la 190 de la F la 190 de la F pe un termometru digital.
Se toarnă imediat amestecul de smântână peste ciocolată și se amestecă cu un tel sau se amestecă cu un blender de imersie până când ciocolata este complet topită și amestecul este un lichid neted (un amestec bine emulsionat va produce cel mai cremos fudge pop). Se strecoară amestecul printr-o sită cu ochiuri fine așezată peste o cană de măsurare a lichidului.
Se toarnă amestecul de ciocolată în formele ice-pop și se congelează până se solidifică, cel puțin 4 ore sau până la 2 săptămâni; urmați instrucțiunile producătorului pentru introducerea bețișoarelor. Dacă nu aveți forme de gheață, turnați amestecul de ciocolată în tăvi pentru cuburi de gheață; congelați până când este parțial înghețat, aproximativ 30 de minute, apoi introduceți o scobitoare sau o frigăruie scurtă de lemn în fiecare gheață. Continuați să înghețați până se solidifică.
Desfaceți Fudge pops, scufundând matrițele în apă caldă pentru a slăbi, dacă este necesar, și serviți.
Faceți înainte: depozitat într-un recipient etanș, Fudge pops se va păstra până la 2 săptămâni în congelator.Mai presus de toate: această rețetă funcționează bine în orice matriță ice-pop, dar dacă doriți să creați o sculptură comestibilă Ellsworth Kelly în miniatură în casa dvs., consultați resurse pentru a comanda matrițele ice-pop din silicon pe care le folosim la CAF.Resurse: forme medii de gheață (capacitate de 4 uncii): coldmolds.com