Kefta de miel cu curmale și salvie
Kefta de miel cu curmale și salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 3 și costă 3,17 USD pe porție. O porție conține 747 calorii, 33g de proteine, și 37g de grăsime. Dacă aveți la îndemână sare și piper, salvie, miel măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până hummus ai putea urma acest curs principal cu Desert Hummus ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Kefta De Miel Libanez (Kabobs De Miel), Kefta De Miel, și Broșete De Miel Condimentate Marocane (Kefta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați frunzele de salvie și datele la un procesor de alimente și procesați până când se toacă fin. Folosiți o spatulă pentru a răzui orice biți care s-au lipit de părți.
Adăugați mielul măcinat și procesați până când formează o pastă ușor groasă. Se condimentează cu sare și piper.
Împărțiți amestecul în 10 bile. Modelați fiecare bilă pe o frigăruie până când pare să semene cu un "cârnați plat."(Notă: înmuiați frigarui de lemn timp de 30 de minute sau folosiți frigarui de metal dacă utilizați un grătar în aer liber.)
Încălziți o tigaie din fontă sau un grătar la foc mediu.
Adăugați carnea frigăruită și gătiți până se caramelizează și se fierbe complet, aproximativ cinci minute pe o parte. Reduceți căldura la mediu-scăzut dacă carnea începe să ardă.
Serviți frigarui cu pita și hummus.