Kebaburi picante de creveți la grătar cu salată de Avocado și Papaya

Kebaburile Picante de creveți la grătar cu salată de Avocado și Papaya necesită aproximativ 14 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 68 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 77 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, creveți jumbo, salată de avocado și papaya și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Creveți la grătar cu salată verde de Papayan și Mango, Kiawe-friptură de flanc la grătar și salată picantă de Papaya verde, și Kebaburi Kofte cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebaburi de miel tocate).
Instrucțiuni
Pregătiți grătarul sau tigaia pentru grătar.
Filetați 3 creveți pe fiecare dintre cele 8 frigarui.
Ungeți cu ulei de măsline; presărați uniform cu sare și piper roșu.
Așezați kebab - urile pe grătarul sau tigaia acoperită cu spray de gătit; grătați la foc mediu-mare 2 minute pe fiecare parte sau până când se termină creveții. Păstrați cald.
Serviți kebab - urile cu salată de Avocado și Papaya.
Garnisiți cu pene de var, dacă doriți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Maysaran arsheen Pinot Gris. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 18 dolari.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.