Kebab De Ton La Grătar
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și întregul curs principal 30? Kebaburile de ton la grătar ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 663 calorii, 37g de proteine, și 52G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $5.13 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. 366 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Simply Recipes necesită ulei de măsline extravirgin, ardei gras, piper și ceapă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Încercați Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), Kebaburi De Ton Glazurate Miso, și Kebab De Somon, Creveți Și Ton pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați toți peștele și legumele în bucăți de dimensiuni similare; acest lucru ajută totul să se așeze plat atunci când este pe grătar.
Marinați peștele și legumele: pentru a face marinada, purificați ceapa, rozmarinul, usturoiul, sarea și piperul într-un robot de bucătărie.
Stropiți în uleiul de măsline în timp ce pur și simplu, continuați să pur și simplu până la neted, aproximativ 1-2 minute.
Înveliți peștele și legumele în marinată. Se pune la frigider cel puțin o oră și până peste noapte.
Filetați pe frigarui: când frigăruiți peștele și legumele, străpungeți peștele împotriva bobului și selectați bucăți de legume care sunt aproape de aceeași dimensiune ca peștele dvs. Acest lucru este important, deoarece dacă piesele au lățimi diferite, unele lucruri vor fi carbonizate, iar altele insuficient gătite.
De asemenea, doriți să fiți atenți atunci când încărcați frigăruile; este ușor să te înjunghii accidental!
Alternează bucăți de pește cu bucăți de diverse legume, lăsând puțin spațiu între toate. Nu aglomerați frigăruia sau părțile care se ating se vor găti prea încet.
Rețineți că, filetând frigăruile cu legume și pește asortate, unele lucruri vor fi gătite mai mult sau mai puțin decât altele, deoarece unele lucruri durează mai mult timp pentru a găti decât altele.
Dacă doriți ca toate articolele dvs. să fie gătite perfect, folosiți o frigăruie separată pentru ceapă, una pentru ton, una pentru ardei gras etc.
Puneți ceapa și ardeii grași mai întâi, deoarece durează mai mult timp pentru a găti.
Grătar la foc mare, direct: pregătiți grătarul pentru căldură mare și directă. Curățați grătarele și ștergeți-le cu un prosop de hârtie care a fost scufundat în ulei vegetal.
Așezați frigăruile pe grătar.
Nu le mișcați până când bucățile de pește nu sunt bine rumenite pe o parte, aproximativ 3-6 minute.
Apoi, folosind clești, întoarceți cu grijă frigăruile și gătiți-le până când sunt arse pe cealaltă parte.
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei.
Stropiți cu suc de lămâie sau serviți cu pene de lămâie.