Kebab de pui curry roșu
Dacă aveți aproximativ 20 minute pentru a petrece în bucătărie, kebab-urile de pui curry roșu ar putea fi un remarcabil fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețetă pentru a încerca. Acest fel principal are 243 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 64 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de piept de pui, ceapă, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este grozav. Rețete similare includ Kebaburi De Curry De Pui Malay, Kebab de pui curry și ardei roșu, și Pui la grătar, ceapă roșie și kebab de mentă cu salată grecească.
Instrucțiuni
Aprindeți grătarul sau încălziți o tigaie la mare. Puneți puiul, pasta de curry și laptele de cocos într-un castron, apoi amestecați bine până când puiul este acoperit uniform. Filetați legumele și puiul pe frigarui. Gatiti frigaruile pe gratar sau gratar timp de 5-8 minute, intoarcandu-se din cand in cand, pana cand puiul este fiert si carbonizat.
Se servește cu orez herby, salată și o jumătate de tei pentru a se strecura.
Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant
Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Illahe Vineyards and Winery Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner]()
Illahe podgorii și Vinăria Gruner Veltliner
Arome de măr verde și castravete în stil Mexican (note de chili și tei) cu un gust de gem de păpădie, piatră umedă, floare de pere, kiwi și lucernă.Fermentația noastră în butoi de salcâm conferă senzația de gură texturată a acestui vin, care este accentuată de un finisaj clasic de piper alb gr.