Fructe de mare Kebabs este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 felul principal. O porție conține 333 calorii, 21g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, frigarui metalice, ardei chipotle în sos adobo și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 24 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Kebab cu fructe de mare la grătar și Orecchiette cu rucola, Kofte Kebabs cu sos picant de iaurt Harissa și pâine plată la grătar (kebab de miel tocat), și Luleh Kebabs-Kebab De Miel Măcinat Persan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui Din Lemn
2
Combinați sucul de portocale și următoarele 6 ingrediente într-un castron; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Filetați fructe de mare, cârnați și ardei grași pe frigarui; așezați într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Cârnați
Fructe De Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Frigarui
4
Se toarnă jumătate din amestecul de suc de portocale peste frigarui și se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui
5
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare (350 până la 400). Grătați kebab-urile, întorcând și ungând cu amestecul de suc de portocale rămas, 12 minute sau până când este gata.