Kale În Stil Chinezesc

Kale În Stil Chinezesc
Kale în stil chinezesc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.29 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 238 calorii, 11g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 1. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării chinezești. Un amestec de sos de soia, kale, sos de stridii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 86%. Rețete similare sunt Kale în stil chinezesc, Tăiței Cu Varză Chinezească Și Ciuperci Shitake, și Stil Chinezesc Karaage Don.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un wok mare sau tigaie.Sfat în usturoi și gătiți câteva secunde.Aruncați kale și aruncați în jurul tigaiei pentru a acoperi uleiul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
KaleKale
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Se toarnă peste apă clocotită și se fierbe încă 7 minute până când varza s-a ofilit și este gătită.Se amestecă sosurile de soia și stridii și se încălzește pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare2 Până La 3 Lingurițe De Sare De Mare
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
KaleKale

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Puteți încerca vinurile Botanica Mary Delany Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Vinuri Botanica Mary Delany Chenin Blanc
Complex și elegant, cu straturi de arome pure, concentrate de pere, citrice și fructe de piatră, aciditate îmbucurătoare și un miez mineral acidulat.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții1
Scor De Sănătate48
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista