Kale cu cârnați și fasole albă
Kale cu cârnați și fasole albă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.41 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 426 calorii, 22g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 2379 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de varză, sare și piper, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rigatoni Cu Cârnați, Varză Și Fasole Albă, Tocană italiană de cârnați cu fasole albă și Kale, și Cous Cous Cu Cârnați, Varză Și Fasole Albă.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare saut saut la foc mediu și adăugați cârnații în vrac; dacă nu găsiți cârnați în vrac, îndepărtați carcasele de pe legături.
Gatiti 3-4 minute, pana cand carnatul este in mare parte fiert.
Scoateți cu o lingură cu fante într-un castron.
Adăugați feliile de ceapă în tigaie și creșteți focul la mare. Gatiti pana cand marginile cepei se rumenesc, aproximativ 3-4 minute.
Adăugați usturoiul și gătiți încă un minut.
Întoarceți cârnații în tigaie cu ceapa.
Adăugați kale, sare, bulion de pui, acoperiți și gătiți:
Adăugați varza, presărați sare peste tot, apoi adăugați bulionul de pui. Acoperiți tigaia, coborâți focul la mediu și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați fasolea, reduceți focul, acoperiți și gătiți: descoperiți, amestecați totul bine (varza va fi gătită până acum) și adăugați fasolea.
Acoperiți din nou oala și reduceți focul la minim. Gatiti inca 5 minute, apoi stingeti focul.
Se lasă să stea 5 minute, se presară cu un strop de oțet și se servește.