Kale crocantă cu baie de lămâie-iaurt
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten, primar și vegetarian? Kale crocantă cu baie de lămâie-iaurt ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 40 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 21 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați coaja de lămâie, iaurtul grecesc, varza creț și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Kale crocantă cu baie de lămâie-iaurt, Vinete prăjite și varză crocantă cu iaurt, și Triunghiuri phyllo Kale coapte crocante cu 3 ingrediente feta iaurt Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Într-un castron, aruncați varza cu toate, cu excepția a 1 lingură de ulei de măsline și jumătate din usturoi.
Întindeți kale pe 2 foi de copt și prăjiți-le în treimile superioare și inferioare ale cuptorului timp de aproximativ 15 minute, până când sunt crocante; deplasați tigăile de sus în jos la jumătatea drumului. Condimentați varza cu sare și piper și transferați-o într-un platou mare.
Într-un castron mic, bateți iaurtul cu coaja și sucul de lămâie și usturoiul rămas și 1 lingură de ulei. Se condimentează cu sare și piper.
Se servește cu varza prăjită.