Kalamata Hummus

Kalamata Hummus
Kalamata Hummus ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegană are 64 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 7 minute. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării middl eastern. Dacă aveți la îndemână piper, măsline kalamatan, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Hummus marinat salata de pui la gratar cu sos Hummus-Salsa, Cum se face Hummus Ultra neted de casă ... sau visele de Hummus sunt făcute din), și Cel mai bun Hummus : Hummus de dovleac cu scorțișoară" zahăr " Tortilla Chips {grâu integral, scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți năutul; puneți deoparte 3 linguri lichide și 1 cană de năut. Rezervați nautul rămas și lichidul pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2
Așezați năutul, lichidul rezervat și următoarele 7 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați 2 minute sau până când este foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
3
Serviți imediat sau acoperiți și răciți cel puțin 1 oră.
4
Se servește cu pene de pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Combinație A Celor 2O Combinație A Celor 2
DificultateUșor
Gata În7 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista