Kabobs de pui Gingery cu sos de muștar de miere

Gingery Chicken Kabobs cu sos de muștar de miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 162 calorii, 20g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de piept de pui, suc de lămâie, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pui de muștar cu miere și Kabobs Veggie, Miere-muștar Teriyaki pui și piersici Kabobs, și Miere muștar Veggie Kabobs cu usturoi Quinoa.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui de lemn de 20 (6 inci) în apă 30 de minute.
Într-un vas mare din metal sau într-o pungă de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați ulei, sos de stridii, ghimbir, usturoi, sos de piper, sare și piper.
Adăugați pui; amestecați sau întoarceți punga pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau punga de etanșare; refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 6 ore.
Se încălzește cuptorul la 350 F. Pulverizator15x10x1 - inch foaie de copt cu spray de gătit.
Scoateți puiul din castron sau pungă; aruncați marinada. Pe fiecare frigarui, filetați fâșii de pui.
Așezați kabobs pe foaia de copt pregătită.
Coaceți 12 până la 15 minute, rotind o dată, până când puiul nu mai este roz în centru.
Între timp, în castron mic, se amestecă împreună ingrediente sos.
Serviți kabobs cu sos pentru scufundare.